Over Microminder

Microminder Nederland is de IT specialist voor de dentale sector en biedt IT beheer tegen een vast en scherp tarief, dus geen financiële verrassingen

IT Beheer van Microminder zorgt ervoor dat de continuïteit  van uw praktijkautomatisering beter is gewaardborgd. Hoe krachtig, betrouwbaar en stabiel computers ook mogen zijn, er kan altijd iets mis gaan. Onze dienstverlening is toegesneden om situaties zoals deze te voorkomen. En als het dan toch nog mis gaat, staan we direct klaar om in te grijpen en te herstellen.

Microminder heeft veel ervaring met de verschillende praktijk-managementsoftware waarmee in de praktijken wordt gewerkt. Microminder is de IT specialist voor de gehele dentale sector en levert, installeert en configureert uw ICT omgeving tot een krachtige betrouwbare omgeving.

Zijn er vragen? Wij staan u graag te woord via 029-7760052

TEAM MICROMINDER

Dit zijn de gezichten zowel voor als achter de schermen binnen het Team van Microminder.

Microminder werkt met een gemotiveerd en gedreven team welke door de toewijding bekend staan om de grote bereikbaarheid en toewijding naar de klant. Dit geweldige team is de sleutel van ons succes en de grote klanttevredenheid. Bij contact, spreekt u altijd iemand met de juiste kennis en ervaring. Tijdens een installatie op locatie ziet u altijd een van onze vertrouwde Microminder gezichten die na de installatie ter controle alles nog even met u doorlopen en antwoordt kunnen geven op al uw vragen. Eenmaal weg staat onze supportafdeling altijd tot u beschikking.

Henk Boszhard

Algemeen Directeur

 

Fred Goris

Operationeel Manager

Dylan van Schaik

ICT Engineer

 

Mika Brockhof

ICT Engineer

 

René Amse

Ontwikkelaar

Mireille Jansen

Financiële administratie

 

Support 01

ICT Staigiar

Support 02

ICT Staigiar