Over Microminder

Microminder Nederland is de IT specialist voor de dentale sector en biedt IT beheer tegen een vast en scherp tarief, dus geen financiële verrassingen

IT Beheer van Microminder zorgt ervoor dat de continuïteit  van uw praktijkautomatisering beter is gewaardborgd. Hoe krachtig, betrouwbaar en stabiel computers ook mogen zijn, er kan altijd iets mis gaan. Onze dienstverlening is toegesneden om situaties zoals deze te voorkomen. En als het dan toch nog mis gaat, staan we direct klaar om in te grijpen en te herstellen.

Microminder heeft veel ervaring met de verschillende praktijk-managementsoftware waarmee in de praktijken wordt gewerkt. Microminder is de IT specialist voor de gehele dentale sector en levert, installeert en configureert uw ICT omgeving tot een krachtige betrouwbare omgeving.

Zijn er vragen? Wij staan u graag te woord via 029-7760052

TEAM MICROMINDER

Dit zijn de gezichten zowel voor als achter de schermen binnen het Team van Microminder.

Bij Microminder werkt een team van enthousiaste professionals dat bekend staat om hun toewijding en uitstekende bereikbaarheid. Ons team vormt de kern van ons succes en draagt bij aan de hoge klanttevredenheid waar we om bekend staan. Wanneer u contact met ons opneemt, kunt u erop rekenen dat u spreekt met iemand die de juiste kennis en ervaring heeft.

Bij installaties op locatie wordt u altijd begroet door een vertrouwd gezicht van Microminder. Na de installatie lopen we graag alles nog eens met u door en beantwoorden we al uw vragen. Zodra we vertrekken, blijft onze supportafdeling tot uw beschikking voor verdere assistentie.

Henk Boszhard

Algemeen Directeur

 

Fred Goris

Operationeel Manager

Dylan van Schaik

ICT Engineer

 

Mika Brockhoff

ICT Engineer

 

René Amse

Ontwikkelaar

Mireille Jansen

Financiële administratie

 

Support 01

ICT’er in opleiding

Support 02

ICT Staigiar